Pigge & hans husse

Pigge & hans husse

Ett par trevliga helger

Vintern 2012/13Skapad av Jonas 17 mar, 2013 12:13:16

Hej igen!

Börjar med föregående helg. Då var jag och Mia i Göteborg och skrattade gott åt/med Thomas Petersson. Förutom att skrattmusklerna behöver en spavistelse efter en sådan kväll kan man inte annat än förundras över vilken svada han har. En slipad auktionsutropare har inte mycket att sätta emot. Två gånger fyrtiofem minuter med en kort paus emellan och jag undrar om han var tyst ens då...
Innan vi gick till Lisebergsteatern, där han framträdde, gick vi och åt en bit, som det heter. Vi chansade med att inte boka bord, ibland har man ju tur. Så vi gick till Restaurang Söder och åt en mycket god "trerätters". Mätta och belåtna gick vi sedan till Liseberg.

Andra som hade föreställningar denna kväll var Galenskaparna. Vi träffade ett par vid frukosten på hotellet dagen efter som hade varit och sett dem och var mycket nöjda. Det kan jag mycket väl tänka mig.

En lyckad helg för många således.

I går följde vi med Fia till kennel Minnows för att hämta en ny valp. En liten härlig svart "labbe" som kommer att kallas Kalle. Jag tror att han i pappren heter Minnows Mick-Mack. Eller nå´t.

Kommer bli väldigt spännande att följa den lille krabaten. Jag har sagt till Sixten att lära honom allt han kan.

Snart åter till vardagen...

Nästa »