Pigge & hans husse

Pigge & hans husse

Goldenspecialen

Sommaren 2011Skapad av Jonas 20 aug, 2011 21:05:03

Hej igen!

Var på goldenspecialen förra helgen. Förbaskat trevligt! Det var lite fler "Gyllene Mixare" med den här gången. Förutom Mia med Wilmer och jag med Pigge var det Catherine med Saga och Twix, Anette med Geisha, Harriet med Herkules, Anette med Godis samt Åsa med Wilda. Åsa och jag deltog som "hejaklack", de andra deltog i WT, med skiftande resultat. Pigge var med för att träna på att göra ingenting alls. Vilket han gjorde med den äran. Han var tyst och lugn hela dagen. Han brydde sig inte nämnvärt om att det small till höger och vänster eller att det gick både hundar och folk nära honom eller att det både visslades och ropades på hundar i närheten.

Jag är skitstolt över min lille gosse smiley.

Vid prisutdelningen på eftermiddagen blev det för mycket för honom och han somnade. SOMNADE!!!
På kvällen var det inte mycket med honom och han sov som en liten gris - som det heter - hela natten. Sov gjorde vi andra med, i en liten stuga på Västerås Mälarcamping. Sicken fin camping! Rent, fint, tyst och trevligt. Där fanns tydligen en hundbadplats också, den får vi utforska nästa gång. Vi hade mycket trevliga grannar i de närmaste stugorna. Nämligen ovanstående folk, plus ett par tjejer till med två golden och en labbe.

Enligt tjejen som kontrollerade städningen av stugan så försöker den här campingen profilera sig som en "hundcamping", så man får - enligt henne - ha hund i de flesta av deras stugor. Det finns även möjlighet att spela äventyrsgolf där. Det hann vi inte med, utan får spara det till en annan gång.

I morgon skall vi köra till High Chaparral och titta på SM i bruks. Vi hade hoppats på att få se en bekant till oss tävla i lydnaden i morgon men det sket sig för honom i dag på specialen. Han tävlar i sök. Vi får istället rikta in oss på att se "vår" veterinär på banan. Han tävlar i skydd, som alltid är lika spektakulärt och intressant att titta på.

Här följer lite bilder från förra helgen.

Anette och Geisha

Harriet och Herkules

Efter en hård dag

Inte trött än

Raskravaller

Min lille gosse

Tröttast av alla

Hmmm

Daniel gör och säljer förbaskat god honung

Tack och hej!