Wilmer & hans matte

Wilmer & hans matte

Nu är han här!

Wilmer 2009Skapad av Marie Ahlberg 2009-12-20 18:04

Så har vi hämtat hem Gyllene Mix Pigge Piggelin (Pigge). Det gick jättebra han sov nästan hela vägen hem precis som sin husse. När vi väl var hemma så blev det massor av bus med Wilmer och Magos. Wilmer bara älskar honom och leker gärna med honom medans Magos är lite mer avvaktande och vill gärna vara lite polis när de båda guldklimparna busar, men han är snäll ändå mot honom.

Förresten så har Jonas skaffat egen blogg nu, välkommen att kika in på
Pigges Blogg

Idag söndag så skulle jag och Wilmer till Hjärtasjön för att träna apportering, när vi skulle köra så började det snöa igen så jag trodde inte det skulle bli så mycket träning men vi hann med både ett sök och lite linjetag och markeringar, men markeringar blev ganska svårt så där fick Wilmer jobba lite extra. Sedan så fikade vi så klart. Idag så festade vi riktigt genom att grilla korv och dricka glögg (Anna-Lena bjöd på tårta också) för vi var ju tvungna att gratulera Anna-Lena och Scilla till championatet, dom blev nämnligen Svensk Jaktchampion i veckan som gick. Ett superstort GRATTIS! Hoppas Scilla kan viska några tips till Wilmersmiley.

Ursäkta att bilden är lite mörk men det är Anna-Lena o Scilla som äter tårta.

Fikat var gått och alla var nöjda, här Fia och Micke fixar lite grillad korv och pepparkakor.

Carinas Shiva försökte sig på att tigga lite korv men matte var bestämd med att hon skulle ligga på sin fäll.


Wilmer har också fikat lite här hade han fått ett par köttbullar.

Här busar Pigge med sin första leksak, men han snor gärna Wilmers mjukisdjur också och Wilmer är snäll och låter honom hållas.

Kom igen nu morbror Wilmer vi kan väl kampa lite!!

Visst är jag bedårande söt!!

Eftersom Jonas var tvungen att vara hemma med Pigge så blev det inte så många bilder från träningen, jag har inte fått kläm på hur jag ska kunna både träna Wilmer och fotografera samtidigt men jag får väl träna upp mig.

Ha det bra till nästa gång!

Nästa »