Wilmer & hans matte

Wilmer & hans matte

Nu var det länge sedan!

Vinter/vår 2011Skapad av Marie Ahlberg 2011-05-29 22:05

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något här.

Det som har hänt sedan sist är att jag och Wilmer har varit på jaktprov i Småland och jag kan säga direkt att jag inte var nöjd med resultatet då vi inte lyckades få bättre än ett tredje pris. Denna dagen sa Wilmer tack för skjutsen det här fixar jag själv, vilket han inte gjorde och där med fick en irriterad matte som kunde sålt honom på blocket i det läget. Men man lugnar ju ner sig igen och då är han ju trots allt världens bästa Wilmersmiley.

Det var bara att bryta ihop och komma igen. Nu ska vi ligga i och träna för nästa prov vi ska på är Goldenklubbens klubbmästerskap i mitten på juli, då får vi hoppas att vi lyckas samarbeta bättre.

Sedan har vi varit på MH i Jönköping med Pigges kull och varit på officiell utställning med den samma (läs mer i Jonas blogg).

Och mitt i allt detta så har min pappa åkt in på sjukhus i hjärtinfarkt, och läkaren tycker han har alldeles för låg puls (här om dagen hade han inte mer än 21 i vilopuls) så nu ska han operera in en pacemaker, så får vi hoppas att han ska må bättre.

Och dessutom så håller vi fortfarande på att renovera på huset så ni kanske förstår varför jag inte har skrivit så ofta.

Nästa helg så ska vi ta lite långledigt från torsdag till och med måndag, ska bli skönt. Planen är träna, renovera, åka på jakt och fiske mässa i Jönköping och åka på 50 års kalas. Skulle nog behövt ännu fler fridagar för att hinna vila ocksåsmiley.

Minns ni min lilla nallebjörn!

Klart man inte kan vara arg länge på en sådan goding.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar jobba imorgon.

Ha det bra!