Wilmer & hans matte

Wilmer & hans matte

Kennelläger

Sommar 2011Skapad av Marie Ahlberg 2011-07-06 11:40

Nu har man landat efter en lång men trevlig helg. Vi har varit på kennelläger i Asa i Småland och Catherine hade lejt in en instruktör till lydnaden som heter Karin Haglund, hon var superduktig och inspirerande så nu ska här tränas en massa lydnad utöver jaktapporteringen.

Vi började på fredagkvällen med lite teori med Karin och supergoda pajer till fika. Sedan på lördagen körde vi praktiskt och fick massor av nya tips och idéer till hur man ska träna. Vi hade tur med vädret, det åskade lite runt ikring men vi slapp det, det kom bara några stänk på oss så vi var nöjda med vädret.

Det var varmt så på eftermiddagen så fick hundarna ner och bada, Pigge skötte sig riktigt bra vid vattnet, han pep nästan ingenting. För övrigt så tycker jag att Jonas och Pigge var jätteduktiga hela helgen. Vad gäller Wilmer så är jag jättenöjd med honom också då han utförde det mesta utan större problem. Det jag ska träna mer på är markeringar men för övrigt så fungerade allt annat, så jag är supernöjd.

På söndagen så hade vi WT och det gick riktigt bra förutom den första dubbelmarkeringen men det var ingen lätt övning så jag är ganska nöjd ändå. Den som vann WT var Anette med Geisha, jag och Wilmer kom tvåa och Harriet med Herkules kom trea. Anette och Harriet gick i nybörjarklass och jag i öppenklass men eftersom jag var ensam i öppenklass så slog vi ihop klasserna när poängen räknades. Skillnaden var att jag fick lite svårare övningar än dom andra men Wilmer fixade det bra och det var bra träning inför klubbmästerskapet om 2 veckor.

Sammanfattningsvis så har det varit en underbar helg med massor av trevliga människor och hundar. Så supertack till Catherine för hon orkar anordna detta för oss valpköpare år efter år för det är superkul att träffa alla tokigasmiley ägare till en Gyllene Mixare.

Ha en bra sommar!

Att man alltid ska behöva vänta!

Det var varmt så dricka måste man ju.

Wilmer på väg in från en dubbelmarkering på vatten.

Jag har lagt upp fler bilder i vårt galleri på vår hemsida www.goldengossarna.se

Vi ses!