Wilmer & hans matte

Wilmer & hans matte

Supernöjd!!

Hösten 2011Skapad av Marie Ahlberg 2011-10-30 22:24

Hej nu var det jätte länge sedan jag skrev här. Har inte haft varkens tid eller ork till detta då vi har hållt på att flytta vårt företag och sedan har jag varit på en hel del prov i höst så när jag väl har kommit hem så har jag varit helt slut och stupat i säng. Men nog med ursäkter nu är jag bara tvungen att berätta lite om hösten.

Vi började med det första jaktprovet i augusti och det sista var idag söndag. Det har gått lite upp och lite ner på proven, vi har fått både 0:a, 3:e och 2:a pris. Men den 16 oktober (faktiskt på Jonas födelsedag) så lyckades jag och Wilmer ta vårt första 1:a pris i öppenklass. Det var jätteskönt för det kändes som om det gått troll i det här.

Sedan förra helgen körde vi igen men det gick inte lika bra. Vi gick till pris men inte ett första pris.

Så idag åkte vi ända upp till Gränna för att delta i årets sista B-prov och här lyckades vi riktigt bra tyckte domaren så vi fick vårt andra 1:a pris och därmed är vi uppflyttade till elitklass. Så nu blir det träning för hela slanten så vi kan starta till nästa höst.

Jag är supernöjd med min lilla gyllenpäls, idag uppförde han sig hela tiden och lyckades riktigt bra fast hans ork tog lite slut i slutet av söket som vi gjorde allra sist, men med lite hjälp från mig så fixade han det också.

Ikväll har han fått extra mycket kel och kramar och nu sover han som en stock.

Ingen är gladare än jag över dag och jag säger bara en sak:

TACK Catherine för att jag fick köpa Wilmer av dig, han är den roligaste och goaste hund jag haft.

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång dag med härliga hundar och trevligt folk.

Vi ses!

Gammal bild från KM. Gick tyvärr inte fotografera idag.