Wilmer & hans matte

Wilmer & hans matte

WT med mera!

Sommaren 2012Skapad av Marie Ahlberg 2012-06-10 20:49

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något här. Detta beror nog mest på att det inte har hänt så jättemycket under senvintern och våren samt att vi har jobbat som galningar så jag har varit helt slut på kvällarna och då orkar jag inte sitta vid datorn.

Det som har hänt sedan sist är att vi har varit ute på ett par WT som inte gått så bra men vi har tränat vidare och startat igen, så nu förra helgen så var vi i Tävelsås på WT och där lyckades vi skrapa ihop 74 poäng. Wilmer och jag fungerade ganska bra som ett team denna dag och det lönar sig. Jag är supernöjd med min gyllenpäls.

Sedan har vi även gått ett par kurser som kanske har gjort susen också. En sak är säker man blir aldrig fullärd när det gäller hund.

Sedan så har Wilmer parat en tik som heter Yard Peace Pinwinnie of Fonzy så nu håller vi tummarna på att det blir små valpar i mitten på juli.

Här kommer ett par bilder på turturduvorna.

Sedan kommer här en bild på vattendirigeringen (dummiesarna ligger uppe på ön längst bort) på WT i Tävelsås, här fick vi ihop 18 poäng så jag var supernöjd med Wilmers jobb.

Ha det nu så bra så hörs vi senare!